ervaring

MPS Systems BV

2021-2022

Adviseren directie en management op het gebied van personele en organisatorische vraagstukken, coachen en adviseren van medewerkers en managers in persoonlijke  ontwikkeling, effectiviteit en vitaliteit en de ontwikkeling binnen teams.

Overeem BV/Hadley Group

2017-2020

Aandachtsgebieden: werving & selectie, implementatie ISO 9001 & IATF op de HR processen, in samenwerking met trainingsbureau vormgeven training voor managers op gebied van management-vaardigheden en persoonlijk leiderschap.

Nelipak Healthcare Packaging

2016-2017

Projectopdracht: verlenen van ondersteuning en advies rondom HR taken voortkomend uit een herstructurering.
Begeleiden en uitvoeren van de werving & selectie procedures voor invulling van de nieuwe functies.

Van Oord Offshore

2015

Als HR Adviseur bijgedragen aan een effectieve inzetbaarheid van de bemanning op de schepen en projecten wereldwijd binnen de Olie & Gas divisie. Beheren en aansturen van administratieve processen rondom internationale contracten.

Brioschi Food Consultancy

2009 - 2011

Mede eigenaar van een consultancy bureau gericht op de ontwikkeling van nieuwe innovatieplatformen binnen de voedings-industrie. Daarnaast importeur van premium koffiebonen uit Italië.

Nauta Dutilh

2008-2009

HR Adviseur voor managers en medewerkers van de stafafdelingen en aantal praktijk-groepen voor dit internationale advocaten-kantoor. Uitvoeren van HR beleid, adviseren inzake personele vraagstukken.

Schneider Electric B.V.

2011

Projectopdracht: begeleiden van het OR adviesaanvraagtraject m.b.t. integratie van nieuwe entiteiten. Inclusief het opstellen van de adviesaanvraag en presenteren aan directie en OR.

KPN Zakelijke Markt

2007-2008

Als HR Business Partner begeleiden en ondersteunen van het transitieproces waar KPN zich destijds in bevond. Introductie en implementatie van nieuw ontwikkelde HR instrumenten waaronder de feedbacktool, het nieuwe beoordelen en kernwaarden met competentieprofielen.

Schneider Electric B.V.

2002-2006

Ontwikkeling van HR beleid en reglementen, initiatieven ontplooid tbv talent- en loopbaanontwikkeling. Geven van bedrijfspresentaties op TU Delft, RSM Erasmus en vakbeurzen. Werving & selectie, coördineren uitvoering opleidingsplan, uitzending van 4 maanden naar vestiging in de UK.