ISS 26764 01023

coaching

Met veelzijdige ervaring als adviseur en coach op bedrijfsbrede thema’s zoals de verdere ontwikkeling van leiderschap, managementvaardigheden, organisatiecultuur - en inrichting, ontwikkeling van loopbaan, persoonlijke ontwikkeling & vitaliteit tot verzuimbegeleiding.

Recent ook als gecertificeerd perfectionisme coach om mensen te helpen van de belemmerende patronen van perfectionisme af te komen voor harmonie in ratio en intuïtie om weer met zelfvertrouwen, ontspanning en energie in het leven te staan.

werkwijze

Individuele coachtrajecten voor uw werknemers of leidinggevenden. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw werknemer ontvangt u een offerte met een voorstel voor een coachtraject. Het traject bestaat gemiddeld uit 7 sessies en duurt doorgaans 3 maanden. Investering voor dit totale traject bedraagt € 1.575,- exclusief BTW.

Opgeleid en gecertificeerd door het NIPC (Nederlands Informatiecentrum Perfectionisme Coaching) in het toepassen van de effectieve OCP methodiek. OCP staat voor Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme. In de methodiek worden een aantal principes en technieken gevolgd, gebaseerd op NLP, gecombineerd in een korte, krachtige, op heling en zelfsturing gerichte coaching.